vloertegels turnhout

vloertegels turnhout

Ben je opzoek naar tegels, bezoek dan zeker onze ruime showroom met meer dan 10.000 referenties. Laagste prijs garantie.

Reserveren kan tot 1 jaar op voorhand prijs vast, zonder prijsstijgingen.

Al onze artikels zijn van topkwaliteit uit EU.

Ook het leggen van uw tegels kunnen wij verzorgen, in eigen beheer.

Onze tegels zijn geschikt om te plaatsen in combinatie met vloerverwarming.

Tegels zijn goede warmtegeleiders. Een vloer die zijn warmte goed afgeeft en vasthoud is ook energiezuinig.

En bovendien is deze tegel volkeramisch deze zijn uitzonderlijk sterk en kunnen dus voor heel wat toepassingen gebruikt worden.

Ze zijn voornamelijk bekend als vloerbekleding maar lenen zich eveneens uitstekend als muurtegels.

Op deze manier kan u een harmonie creëren tussen vloer en muur.

Volkeramische tegels zijn nagenoeg onverwoestbaar. Zelfs bij intensief beloop zal de oppervlakte-afwerking onveranderd blijven. Ook vuil en chemicaliën worden door deze tegels gemakkelijk afgeweerd .

Volkeramische tegels zijn daarnaast eenvoudig te onderhouden. Ze absorberen immers geen water en zijn in hoge mate vochtbestendig.

Dankzij deze vuil- en vochtbestendigheid, zijn deze tegels ook ideaal voor vochtigere ruimtes zoals badkamer en keuken. Zelfs voor het terras zijn volkeramische tegels de perfecte keuze.

Veel afwerkingen en designs mogelijk: Volkeramische tegels bestaan in oneindig veel oppervlakte-afwerkingen en designs die meestal een natuurlijk materiaal imiteren zoals beton, hout of natuursteen.

Tegenwoordig zijn deze imitaties dan ook nog nauwelijks van echt te onderscheiden.

Vaak worden er fabrieksmatig verschillen tussen de tegels van dezelfde soort gecreëerd om een “natuurlijker” uitzicht te verkrijgen.

Onze leveranciers zijn wereldleiders in de ontwikkeling van de nieuwste technieken op dit gebied. Daarvoor kiezen we uitsluitend fabrikanten uit EU. Dit om de hoogste kwaliteit te garanderen. Zoals vlakheid, maatvastheid, slijtvastheid. Wat je niet hebt met tegels die van buiten de EU komen.

Let daarom ook op als je tegels vergelijkt, immers een design kan nagenoeg hetzelfde lijken. Maar niet de kwaliteit.

Wij werken transparant en onze tegels hebben allemaal een Europees certificaat van de fabrikant wat de kwaliteit waarborgt, en het land van herkomst aanduidt.